יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

Nola

לאכול בנולה זו חוויה שכל אחד צריך לעבור.
הצהרה מאוד גדולה, אני יודעת, אבל זו באמת 'חוויה' שקשה למצוא במקומות בארץ.
נולה - דיינר אמריקאי נותן בדיוק את זה. קפיצה לניו אורלינס החל מהסרט על הראש של המלצריות, העיצוב של המקום, ההקפדה על הכוסות, ההגשה והאוכל. הו האוכל.
הקונוטציה הראשונה לאוכל אמריקאי שעולה לרובנו בראש היא פאסט פוד, המבורגרים, רשתות גדולות ואוכל תעשייתי.
נולה לא יכולה להיות רחוקה יותר מהסגנון הזה.
אז נכון, זה עדיין שומר על קו אחיד עם זה שהאוכל האמריקאי (בעיקר במדינות הדרומיות יותר) הוא משמין ולא חס על חמאה ושמן אבל זה שווה את זה ופעם בכמה זמן מותר להתפנק ולקחת הפסקה מהדיאטה.
הארוחות בוקר מוגשות כל היום והן מדהימות, לדעתי יצא לי לאכול את כל הסוגים שיש בתפריט ולא יצא לי להתאכזב.
ואחד הדברים האהובים עליי בנולה - ויטרינת המתוקים. הקינוחים במקום הם עבודת יד, טריים ופשוט מדהימים.
שילובים של שוקולד מתוק ובייגלה מלוח, רוקי רוד, פופ טארט שמכינים במקום וקייקפופ שקשה להפסיק לאכול כל אלה ועוד (באמת שיש עוד מלא - מזהירה הבחירה לא פשוטה!) גורמים לי בד"כ לצאת עם goodie bag לדרך.
אי אפשר בלי לציין את ההקפדה של נולה לציין מועדים ואירועים אמריקאים כמו הלוואין (היו קינוחים מושלמים והמלצרים היו מחופשים) וחג ההודיה מה שרק הופך את המקום לקסום יותר ומראה שהשורשים שלו נמצאים בשתי היבשות במקביל.
לסיכום, אם בא לכם לקפוץ לניו אורלינס בלי העלות של הטיסה, נולה זה המקום המושלם לעשות את זה, מבטיחה שלא תפסיקו לחזור לכאן.
נוי :)












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה